Еда будущего

Английский вариант

Technology doesn’t go an one place. Eating changes too. And what is it»Eating in future»?

Scientists have said:»People will need meat at 2050,and beef will be caviar of future for us».

But now we have got new ideas

1.Burgers are from tubes, steaks are from lab…It seems we will live on of the era of artificial meat. For example in 2015 Mark Post showed first artificial burger. It cost 200000 pounds.

2. 1/3 all scrape, which we throw out, are packing of food. Devid Edvards has found decision. He has made WikiCell-it is edible packing for all:from jogurts to soups and etc.

3.In 2013 Nasa said about 3D print eating. The main idea is what people in the space can eat food not from tubes. And now it is real!

Русский вариант

Технологии не стоят на месте. Еда меняется тоже. Так какая она «Еда будущего»?

Ученые

сказали: «Люди будут нуждаться в мясе к 2050 году, а говядина будет икрой будущего для нас.»

Но сейчас есть новые идеи:

1.Бургеры из пробирки, стейки из лаборатории. Похоже мы будем жить в эпохе искусственного мяса. К примеру в 2015 году Марк Пост показал первый искусственный бургер.

Он стоил 200000 фунтов.

2. 1/3 всех отходов, которые мы выбрасываем, это упаковки питания. Дэвид Эдвардс нашел решение. Он изобрел WikiCell-съедобную упаковку для всего:от йогуртов до супа.

3.В 2013 году Nasa рассказала о 3D печати еды. Основная идея, чтобы космонавты в космосе могли есть еду не из тюбиков. И сейчас это реально!




Еда будущего